Временска прогноза
No data available
Београд
--- °C
Weather details

Прва екскурзија ове године - Бечеј - Карољи

Друштво пчелара Београд, ове године, организоваће 7 – 8 стручних екскурзија за своје чланове. Морамо нагласити да нас зову да их посетимо пчелари и пчеларска друштва са свих страна и из свих крајева Србије.

 

Прва екскурзија нас води у Бечеј, код нашег пријатеља Карољија. Идемо 15. марта, а време поласка је 7 часова. Крећемо са старог места – испред бившег ЈАТ-овог терминала.

У Бечеју ћемо посетити Карољијево предузеће, његове производне погоне и два пчелињака, која се налазе у околини Тисе. Код Карољија се може купити све што је потребно од опреме за пчеларство.

Цена екскурзије се формира као и увек: цена ручка (500 динара) увећена за цену превоза, која зависи од броја пријавлјених путника.

Све информације и пријављивање код секретара друштва Николе Вујошевића (тел. 011/34-40-121). Обавезна је аконтација у висини од 500 динара. Без аконтације пријава не важи! Аконтацију смо, на жалост, морали да уведемо због крајње некоректног односа неколицине чланова нашег друштва. За последњу екскурзију, у прошлој години, пријавило се 53 учесника, а дошло је 43, који су морали да плате пут и за оних 10 , који су се пријавили, али се нису појавили.

 

Add comment

Претрага
Посета
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДанас120
mod_vvisit_counterЈуче345
mod_vvisit_counterОве недеље465
mod_vvisit_counterОвог месеца9169
mod_vvisit_counterУкупно1387021