Екскурзија у Мишићево код Суботице

Друштво пчелара Београд, у оквиру свог програма  стручних екскурзија организује излет у Мишићево, у недељу, 31. марта 2013. године. Тамо ћемо бити гости познатог пчелара Воје Капора и његове породице, који се баве контејнерским системом пчеларења.

Право да иду на екскурзију имају сви чланови Друштва пчелара Београд, међутим, број места је ограничен на 50. Можете се пријавити код секретара Друштва, Николе Вујошевића, на телефон 011/34-40-121, али свако ко се пријави мора, што пре, да уплати и аконтацију у износу од 1.000 динара. Цена екскурзије се одређује тако што се саберу трошкови превоза (аутобус и путарина) и заједничког ручка. Тај износ се подели са бројемј учесника екскурзије и тако се долази до појединачне цене излета.

Полазак је 31. марта, у 7 часова (као што видите, са првим петловима - ипак је то дугачак пут), испред Цркве Светог Марка.

Раша Јашовић

mod_vvisit_counterОве недеље2082