Временска прогноза
No data available
Београд
--- °C
Weather details

Naš časopis "Beogradski pčelar"

Poštovane kolege,

nakon 13 održanih online predavanja u školi pčelarstva DP Beograd, može se konstatovati da je ove sezone znatno veći broj polaznika sa željom da postanu pčelari. Okupljeni kao oko matice, kolege pčelari upoznaju svet pčela i spremaju se za najlepši i najslađi posao na svetu. Sinoć je održano 13. predavanje. Profesor doktor Zoran Stanimirović govorio je o prirodnom rojenju i potrebi pčela za samoodržanjem u prirodi. Veliko interesovanje polaznika pokazuju i mnoga pitanja koja su postavljana. Planirana su još tri predavanja sa temama:

Značaj selekcije pčela i odgajivanja matica (dr Biljana Stamenković)

Bakterijske, virusne i gljivične infekcije (doc. dr Uroš Glavinić)

Paraziti i štetočine pčela (prof. dr Zoran Stanimirović)

Večeras u 19 časova zakazano je neformalno online druženje na kome će na postavljana pitanja odgovarati predavači. Ova epidemiološka situacija onemogućila je druženja pčelara koja su organizovana svake godine ispred DP Beograd, ali društvo kao što je DP Beograd je po ko zna koji put pokazalo da je najveće i najorganizovanije u našoj zemlji i u okruženju. 

 

 

 

Add comment

Претрага
Посета
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДанас285
mod_vvisit_counterЈуче331
mod_vvisit_counterОве недеље2997
mod_vvisit_counterОвог месеца4938
mod_vvisit_counterУкупно1371335