Online škola pčelarstva

Mr Slobodan Čumić, predsednik Društva pčelara Beograd

Poštovani,

Društvo pčelara Beograd organizuje online ŠKOLU PČELARSTVA za sve svoje članove i one koji žele to da postanu.

Predavači su eminentni stručnjaci iz oblasti pčelarstva:

prof. dr Zoran Stanimirović,

dr Biljana Stamenković,

doc. dr Uroš Glavinić,

Slobodan Cvitkovac,

Raša Jašović.

Nastava će se održavati uzivo, utorkom i četvrtkom, od 18 - 20 časova, pomoću ZOOM aplikacije. Nakon završenog predavanja polaznici škole mogu postavljati pitanja predavaču kojeg slušaju.Praćenje predavanja možete vršiti putem mobilnih telefona ili računara, pritiskom na link koji ćete dobiti na email. Potrebno je da imate samo svoju mail adresu i internet, a nije potrebno posebno znanje iz računarstva.

Školu mogu pratiti svi pčelari i ljubitelji pčela iz Srbije i okruženja.Nastava pošinje 2. februara i traje do 31. marta. Nastava je besplatna za sve članove Društva pčelara Beograd, uz uplatu 2.000 dinara za administrativne troškove škole (testiranje, izrada diploma..) na račun Društva broj 325-9500600061556-70.

Član Društva pčelara Beograd se postaje uplatom 1.800 dinara na navedeni račun Društva, čime se stiče i pretplata na mesečni časopis ''Beogradski pčelar''.

Po završetku nastave organizovaće se polaganje i dodela diploma svima koji uspešno polože. Nastava je koncipirana prema usvojenom profilu zvanja pčelar, koji je uradila dr Biljana Stamenković, a Ministarstvo prosvete Srbije usvojilo i odobrilo.

''Biti pčelar nije zvanje, ako se nema potrebno znanje''.

Za sve informacije obratite se sekretaru DP Beograd, Nikoli Vujoševiću, na telefon 0603080253.