Postanite pčelar

Društvo pčelara Beograd i ove godine, u uslovima pandemije, organizuje školu pčelarstva. Ovog puta ''online''. Predavači naše škole spadaju medju najbolje predavače iz oblasti pčelarstva u Srbiji - prof. dr Stanimirović, doc. dr Glavinić, dr B. Stamenković, S. Cvitkovac, dr G. Popović, da ne nabrajamo dalje.

Škola počinje do kraja januara ove godine. U toku su završne pripreme za tehničko organizovanje nastave.

Cena za polaznike škole iznosi 3.800 dinara. Od toga, 1.800 dinara je članarina društva, koja obezbedjuje svim našim članovima mesečni časopis koji izdaje Društvo pčelara Beograd. Troškovi škole iznose 2.000 dinara. Dakle, ukupna cena za polaznike iznosi 3.800 dinara.

Pozivamo polaznike škole iz predhodne godine koji, zbog pandemije, nisu završili teoretsku nastavu da se priključe ''online'' nastavi. Prošle godine, iz istih razloga, polaznici škole nisu imali ni praktičnu nastavu, ni završni test. Ove godine ćemo, čim dozvole epidemiološki uslovi, organizovati praktičnu nastavu i test za obe generacije polaznika.

Sve informacije mogu se dobiti od našeg sekretara Nikole Vujoševića (tel. 060/30-80-253).