Vesti iz društva

Raša Jašović

Obaveštavamo članove našeg društva da smo, zbog izuzetno nepovoljne epidemiološke situacije, izvršili korekcije u radu Društva pčelara Beograd. Naš sekretar Nikola Vujošecić, u narednom periodu, biće u prostorijama društva samo sredom, od 10 do 14 časova. Sva obaveštenja možete dobiti od Nikole (tel. 060/30-80-253).

Predavanja na Novom Beogradu i diskusione sastanke nećemo imati, najverovatnije tokom cele zimske sezone.

Školu pčelarstva ćemo pokušati da izvedemo ''on line''. Vrlo brzo ćemo obavestiti sve zainteresovane na koji način ćemo to uraditi.

Časopis ''Beogradski pčelar'', stiže na adrese čitalaca ovih dana. Zbog epidemiološke situacije radi se o dvobroju 11-12. Uz časopis je priložena i uplatnica za članarinu za 2021. godinu. Cena članarine ostala je ista, kao i predhodne godine: 1.800 dinara iznosi članarina društava, a članarina SPOS-a iznosi 3.300 dinara. Dakle, ko želi da bude i član SPOS-a uplaćuje na tekući račun društva 5.100 dinara. Ko želi da bude samo član Društva pčelara Beograd uplaćuje 1.800 dinara.

Broj tekućeg računa je 325-9500600061556-70.

mod_vvisit_counterУкупно1193339