електронска евиденција на пчелињаку

Поштовани пчелари,

задовољство нам је да вас обавестимо да су наши дугогодишњи сарадници Чувари природе доо развили апликацију која ће осавременити и олакшати рад свим пчеларима. Апликција ЕВИДЕНЦИЈА НА ПЧЕЛИЊАКУ вам омогућава да на најлакши могући начин водите евиденцију на пчелињаку уносећи податке у ваш мобилни телефон или ваш рачунар. Истовремено апликација вам омогућује да где год да се налазите можете имати увид у историју сваке кошнице путем мобиног телефона или рачунара. да би сте могли да корстите апликацију на вашем мобилном телефону потрено је да имате телефон са андроид оперативним системом и екраном осетљивим на додир. За пчеларе који раде са рукавицама руковање телефоном на пчелињаку помаже оловка за мобилне која вам омогућује да тапкате по екрану телефона. Оловку можете купити у скоро свим продавницама мобилних телефона. Цена оловке је у распону од 300 до 600 динара, За коришћење апликације подразумева се да имате интернет. Да би сте могли да отворите апликацију на вашем мобилном телефону или компјутеру пошаљите СМС поруку на 064/140-33-88 или пошаљит поруку на е-mail: Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели . У поруци наведите ваше име и презиме, адресу станоања, број мобилног телефона, е-маил адресу и напишите ЗА АПЛИКАЦИЈУ ЕВИДЕНЦИЈА НА ПЧЕЛИЊАКУ. По слању поруке у року од 24 часа добићете поруку са линком и приступним шифрама. Свим нашим члановима смо обезбедили БЕСПЛАТНО једногодишње коришћење апликације ЕВИДНЦИЈА НА ПЧЕЛИЊАКУ. Пчелари који нису чланови Друштва пчелара Боград на исти горе описани начин могу доћи до ове апликације уз уплату једногодишње котизације у износу од 3000 динара  драги пчелари искористите прилику и закорачите у савремено пчеларење.