Временска прогноза
No data available
Београд
--- °C
Weather details

POČINJE UPIS U ŠKOLU PČELARSTVA (GENERACIJA 2019/2020)

Društvo pčelara “Beograd” počinje sa upisom devete generacije polaznika Škole pčelarstva. Do sada smo, u prethodnih osam generacija, 950 potpunih početnika obučili za rad sa pčelama. Mnogi od njih su već stvorili velike pčelinjake, sa više desetina košnica, kojima uspešno pčelare.

Škola pčelarstva Društva pčelara “Beograd”, kao i prethodnih osam godina, odvijaće se u dve faze. Teoretska nastava počinje u oktobru mesecu, odvijaće se jednom nedeljno, u večernjim satima ( 2 x 45 minuta), a sa početkom aktivne pčelarske sezone počeće i praktična nastava na pčelinjacim naših najiskusnijih i najboljih pčelara, koji će vam, nesebično, prenositi svoja znanja. Jer, znanje je jedino bogatstvo koje se umnožava deljenjem.

Društvo pčelara “Beograd” je najveće pčelarsko društvo u Srbiji. Naša škola pčelarstva, s razlogom, važi za najbolju školu u Srbiji, sa ubedljivo najvećim brojem polaznika. Stručnost naših predavača, na čelu sa čuvenim prof. dr Zoranom Stanimirovićem, potpredsednikom našeg Društva, garancija su uspeha.

Upišite se u školu i počnite da se bavite najlepšim hobijem – pčelarstvom. Uđite u čarobni svet pčela. Dopunite svoje kućne prihode prodajom meda i drugih pčelinjih proizvoda. Postanite profesionalni pčelar. Za sve to, prvi korak je upis u školu pčelarstva Društva pčelara “Beograd”. Proverite zašto smo najbolji!

Kontak telefoni za prijave su:

  •  060/30-80-262, Raša Jašović
  • 060/30-80-253, Nikola Vujošević.
 

Add comment

Претрага
Посета
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДанас319
mod_vvisit_counterЈуче919
mod_vvisit_counterОве недеље1238
mod_vvisit_counterОвог месеца13059
mod_vvisit_counterУкупно843485