Временска прогноза
No data available
Београд
--- °C
Weather details

Ekskurzija za Stalać

Raša Jašović

Naše društvo, 13. aprila, organizuje ekskurziju za Stalać. Posetićemo Etno izložbu Tromoravlje 2019.

 

 

 

Domaćini su nam naši prijatelji, poznata pčelarska porodica Plužnikov. Obići ćemo kuću Leva Plužnikova, u kojoj je smešten pogon za prijem, vrcanje, preradu i pakovanje meda. Domaćini će nas upoznati sa opremom koju koriste, kao i tehnikom pčelarenja na velikom pčelinjaku koji poseduju. Ukoliko nam vreme dozvoli posetićemo jedan od pčelinjaka porodica Plužnikov.

Posetićemo i izložbu pčelarske opreme i pčelinjih proizvoda, na kojoj će učestvovati oko 40 proizvodjača opreme. 

Prisustvovaćemo predavanjima koje Lev organizuje sa ruskim ekspertima. Anatolij Sotnjikov će govoriti o bolestima pčela i tehnologiji rada sa bolesnim društvima, Viktorija Tolmačeva će održati predavanje o organskom pčelarenju, a Dmitrij Volotko će govoriti o upotrebi farmakoloških preparata u pčelarstvu.

Na kraju ćemo imati zajednički ručak.

Polazak je u 7 časova ispred bivšeg terminala JAT-a (kod Crkve sv. Marka), u Bulevaru Kralja Aleksandra (bivši Bulevar revolucije). Kao što vidite čeka nas bogat program. 

Prijavljivanje za ekskurziju, uz obaveznu kotizaciju od 1.000 dinara, je kod sekretara Nikole Vujoševića (tel. 060/30-80-253)

 

Add comment

Претрага
Посета
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДанас59
mod_vvisit_counterЈуче402
mod_vvisit_counterОве недеље1561
mod_vvisit_counterОвог месеца1561
mod_vvisit_counterУкупно1046756