Obaveštenje

Raša Jašović

Obaveštavamo članove Društva pčelara Beograd da, zbog novogodišnjih i božićnih praznika, u prvoj nedelji 2019. godine, pravimo pauzu u zimskom obrazovnom ciklusu.

Škola pčelarstva prva počinje sa radom u novoj godini. U utorak, 8. januara, Prvoslav – Prle Jelić, govoriće o seobi pčelinjih društava. Kao i do sada, prva grupa počinje sa radom u 18 časova, a druga u 19,45.

Diskusioni klub nastavlja sa radom u četvrtak, 10. januara, u 17 časova. Tema o kojoj će se diskutovati biće blagovremeno objavljena.

Predavanja na Novom Beogradu počinju u subotu, 12. januara. Tokom januara imaćemo tri predavanja (termini su 12. januar, 19. i 26.januar). U ovom mesecu predavanja će držati najbolji predavači našeg društva: Slobodan Cvitkovac, Biljana Stamenković, Georgije Popović. Taspored i teme predavanja biće blagovremeno objavljeni.

Svim pčelarima i njihovim porodicama srećnu novu godinu i božić želi Društvo pčelara Beograd.