Временска прогноза
No data available
Београд
--- °C
Weather details

Помоћ изградњи погона за прикупљање и пласман меда „Наш мед“

Препознавши значај идеје СПОС да изради погон за прикупљање и пласман меда којим би руководили сами пчелари, односно могућност да се као никада до сада поправи позиција пчелара, Друштво пчелара „Београд“ је одлучило да и финансијски подржи овај подухват.

Сматрамо да је изградња таквог једног погона важан корак у подизању свести потрошача, и уопште јавности о изузетном нивоу квалитета меда који се добија на нашим просторима и велика помоћ пчеларима да пласирају своје производе са једне стране, а са друге стране одличан потез у борби против фалсификата меда којима је наше тржиште тренутно преплављено.

С тим у вези, извршни одбор Друштва пчелара "Београд" је једногласно донео одлуку да донира износ од 100.000 динара за изградњу погона „Наш мед“.

Убеђени смо да је ово директна инвестиција у будућност пчеларства у Србији, и позивамо и појединце и организације да у складу са својим могућностима помогну  овај визионарски подухват.

 

Add comment

Претрага
Посета
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДанас616
mod_vvisit_counterЈуче902
mod_vvisit_counterОве недеље5953
mod_vvisit_counterОвог месеца14207
mod_vvisit_counterУкупно749033