Saša Čolak u Beogradu

U subotu, 25. novembra 2017. godine, u sali na Novom Beogradu, gostuje poznati pčelar, naš veliki prijatelj, Saša Čolak iz Kikinde. Tema predavanja glasi:“Moj način pčelarenja sa velikim brojem košnica u Banatu“.

Pre par meseci smo bili gosti Saša Čolaka i pčelara Kikinde. Tada je Saša održao upečatljivo predavanje o svom načinu pčelarenja LR košnicom. Obzirom da su svi članovi našeg društva, koji su bili na ekskurziji u Kikindi, bili oduševljeni predavanjem, zamolili smo ga da slično predavanje održi i u Beogardu, pred člnovima Društva pčelara Beograd, što je on i prihvatio.

Uzimajući u obzir da Saša uspešno pčelari sa preko 350 košnica, smatramo da ima šta da prenese pčelarima našeg društva.

Početak predavanja je u 10 časova u sali opštine Novi Beograd. Ulaz je dozvoljen samo članovima Društva pčelara Beograd.